Du kan göra en retur inom 14 dagar från dagen du tagit emot produkten.

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen. Om Nordic Smycken:s plombering eller tagg är bruten/borttagen accepterar vi inte retur.

Artiklar som inte kan returneras:
- Presentkort
- Läs mer om återbetalningspolicy: HÄR

Vi tillämpar en returavgift på 59 SEK som dras av från din återbetalning. Returavgiften gäller för samtliga produkter och syftar till att täcka kostnader för hantering och administration av returer. Vid eventuella reklamationer eller felaktiga produkter återbetalar vi självklart returavgiften. Vi strävar efter att alltid erbjuda hög kvalitet och god service till våra kunder, och vi hoppas att detta returpolicy bidrar till en smidig och effektiv hantering av returer.

  • Samtliga paket/retur som skickas måste levereras direkt till den angivna adressen. Vi kommer inte att hämta ut paket som skickas till utlämningsställen.


För att slutföra din retur krävs ett kvitto (orderbekräftelse) eller ett köpbevis.

Följ följande steg vid retur.

  1.  Skicka ett E-Mail till info@nordicsmycken.se där du anger "Retur" som rubrik. Va vänligen och skriv i mailet; För- & efternamn, din e-post, ordernummer och din adress. Skriv i mailet orsaken till din retur och vilka produkter det gäller. Invänta med ett svar från oss via E-Mail innan du genomför returen.

  2. Du står för returkostnaden. Du ska se till att produkten når till oss på ett säkert sätt och att produkten inte är använd. Eventuella etiketter skall vara kvar. Om Nordic Smycken:s plombering eller tagg är bruten/borttagen accepterar vi inte retur.

  3. När vi mottagit din retur kommer vi undersöka och säkerställa att produkter inte är använd. Om produkten inte är ursprungsskick kommer en återbetalning ej ske.  

Läs mer om Nordic Smyckens returpolicy.